Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

AC Milan 2019-20 borta matchtröja släppt

AC Milan 2019-20 bort Billiga fotbollströjor lanserades av den italienska klubben i går kväll. Som ett komplement till det klassiska randiga hemmet och den hårda svart-röda tredje, introducerar borttvalströjan i Milan 2020-20 en mycket ren, modern look.

Milanos 19-20 bortkit introducerar en mycket ren look i vitt, svart och rött. Den har samma ränder på ärmarna som den nya Dortmund hemskjorta, som i detta fall svart på höger och röd på vänster ärm. AC Milan tröja 2019 till salu onlinebutik.

Den bakre tejpen på bortioren i Milan 2020-2020 kommer i färgerna på den italienska flaggan - grön, vit och röd. Det kan ses både bakifrån och från insidan av kragen. De två sponsorlogotyperna på framsidan följer också Rossoneri-temat för den nya bort-tröjan från Milan, med Puma-varumärket som svart och Emirates-skriften lyser i rött.