Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Arsenal tillkännager en värvning av Zinchenko

Tidigt på morgonen den 23 juli meddelade Arsenal officiellt att de värvat den ukrainska försvararen Zinchenko från Manchester City. Enligt rapporter i media är Zinchenkos övergångssumma fastställd till 30 miljoner pund, plus 2 miljoner pund flytande, Fotbollskläder Barn skrev han på ett fyraårigt långtidskontrakt med Arsenal. Den 25-årige Zinchenko har spelat 128 gånger för Manchester City, gjort 2 mål och gett 13 assist. Han har vunnit 4 Premier League-titlar, 4 League Cup-titlar, 1 FA-cuptitel och 1 Community Shield-titel. Förra säsongen gjorde Zinchenko bara 15 matcher i ligan, och endast 10 var starter.

Zinchenko är den femte spelaren som Arsenal introducerar i sommar och den andra spelaren som går över från Manchester City till Arsenal efter Jesus. Han har tränat med Arsenal i USA. Zinchenko sa: "Detta är min barndomsdröm som går i uppfyllelse för när jag var liten var jag ett ivrigt Arsenal-fan. Jag kan inte vänta med att få spela för den här klubben Billiga Arsenal fotbollströjor."