Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Barcelona bredvid att driva B-stolen transfer

Efter att ha plockat upp spelare som Lewandowski och Conde i somras ligger Barcas fokus på Manchester Citys mittfältare Bernardo Silva. Tidigare har Manchester City betonat att Silva är deras icke-reaprodukt, Billiga Fotbollströjor men nu har Manchester City slappnat av sin attityd och är villiga att lyssna på Silvas erbjudande. Barcelona tog också tillfället i akt att vinna Silva i ett slag.

Förutsättningen för att Barcelona ska värva Silva är dock att Manchester City kan hitta en ersättare. Manchester City rapporteras visa ett stort intresse för Lyons mittfältare Lucas Paqueta, den 24-årige brasilianaren som har utmärkt sig i ligan i år. För Silva, även om han har en solid position i Manchester City, var hans barndomsönskemål att spela för Barcelona.Om Manchester City verkligen vann Lucas Paqueta, Billiga Barcelona fotbollströjor kommer Silva sannolikt att bli släppt. Men för sin egen skull kommer Manchester City inte att acceptera ett bud på mindre än 80 miljoner euro, så Barcelona måste sälja De Jong först om de vill uppfylla detta villkor. Men Barca försöker fortfarande skicka ut honom eller sänka hans löner för att få lite plats i den skyhöga löneräkningen.