Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Barcelona uppmanar spelare att sänka lönerna igen

Nu är Barcelonaklubbens ekonomi i den värsta perioden av klubbhistorien. Även om klubben sänkte 42 miljoner löner och sänkte kostnaderna med 30 miljoner euro genom andra kostnadsbesparingsåtgärder, var det fortfarande inte tillräckligt. Efter epidemins utbrott förra säsongen var Barcelonas spelares lönesänkningar så höga som 72%, men de varade bara några månader. Enligt "Marca" och andra spanska medierapporter har Barcelonaklubben utfärdat ett meddelande till alla anställda och föreslår en ny sänkning av lönen. Billiga Fotbollströjor På detta sätt kan klubben ytterligare spara pengar. Varje klubbavdelning har nu 15 dagar på sig att tilldela representanter att förhandla med klubben. Det förväntas därför att förhandlingarna mellan Barcelona och dessa företrädare kommer att pågå i ungefär en månad, och det beräknas att Barcelona kommer att genomföra löneåtgärder i någon form i slutet av november.

Men Barcelona står också inför enorma risker. Jaime Filiu, ordförande för Catalan Enterprise Confederation, sa att om Barcelonas spelare inte accepterar lönesänkningsplanen kan de till och med lämna fritt! "Som missgynnad part kan anställda inte acceptera begäran om lönesänkning och sedan säga upp avtalet. Initiativet i denna fråga ligger i spelarnas händer." Enligt artikel 41 i den spanska "arbetarlagen",Billiga Barcelona fotbollströjor om Barcelona genomdrivar en lönesänkning med våld, kan Avbryt kontraktet utan att acceptera några ekonomiska påföljder. "Marca" betonade att fotbollsspelare har använt denna lag för att säga upp sina kontrakt. I teorin kan Barcelonas spelare välja att lämna laget fritt i januari nästa år, eller så kan de vänta till juni nästa år. Om spelaren ensidigt kan säga upp kontraktet blir det en enorm katastrof för Barcelona. Du måste veta att en superstjärna som Messi länge har velat lämna.