Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Barcelonas erbjudande avvisades av Bayern: att inte sälja!

Bayern München insisterar på att de inte kommer att sälja Lewandowski trots att den polske anfallarens kontrakt löper ut 2023 och de kommer bara att få en övergångssumma om de säljer stjärnan i sommar Billiga Fotbollströjor. I en intervju gjorde Bayerns sportchef Salihamidzic detta klart igen och vägrade svara på värdens fråga om Barcelonas första bud på Lewandowski. Salihamidzic sa: "Saker och ting är redan klara. Lewandowski har ett kontrakt till 2023 och han kommer att uppfylla kontraktet."

Salihamidzic kritiserade också Lewandowskis agent: "Han har en agent som fortsätter att göra honom galen. Hans tillvägagångssätt är inte rent." Enligt Lewandowskis agent Zahavi har Bayern aldrig erbjudit Lewandowski ett formellt erbjudande att förnya kontraktet, vilket Salihamidzic kategoriskt förnekade: " Vi har gjort det väldigt tydligt när det gäller kontraktets varaktighet och belopp." Enligt den tyska "Bild"-rapporten har Barcelona redan skickat ett bud till Lewandowski. Erbjudandet på 32 miljoner euro är också första gången Barcelona lägger ett bud. "Han är ett av alternativen", sa Barcelonas tränare Xavi nyligen på frågan om Lewandowski. "Han har sagt offentligt att han vill lämna. Han har ett år kvar på sitt kontrakt, det är inte lätt, Billiga Barcelona fotbollströjor men Lewandowski är valet. En, självklart är han det."