Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Buffon skulle ha velat leka med Ronaldo

Tidigare målvakt och kapten Juventus Gianluigi Buffon pratade med Esporte Deportivo och uttryckte lite ånger över att inte kunna klara sig med Cristiano Ronaldo på Allianz Stadium. Billiga fotbollströjor till försäljning online shop.

"I min karriär har jag alltid velat leka med de bästa spelarna. Jag tror att jag spelade med de bästa spelarna, även om det är klart att du inte kan leka med alla, annars ska du byta lag varje år," sa han. du kan också köpa Paris Saint-Germain tröja 2018/19 för att visa ditt stöd.

"Jag skulle verkligen ha velat leka med Ronaldo men jag måste säga att en av anledningarna till att jag fortsatte spela är att Paris Saint-Germain ringde in. Klubben har viktiga mål och här finns Neymar och Mbappe som jag måste säg, det är två viktiga skäl för att jag har gjort detta val, "tillade Buffon.