Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Cristiano Ronaldo förbereder sig för Manchester Uniteds återkomst till debut

Det portugisiska landslaget meddelade att Ronaldo drog sig ur träningslaget tidigt, vilket innebär att han inte kommer att delta i nästa vänskapsmatch mot Qatar. Tidigare spekulerade mediareporter om att Ronaldo kunde fortsätta att uppdatera sitt landslagets rekord i detta spel. Billiga Fotbollströjor Men för att återvända till Manchester United så snart som möjligt för att förbereda sig för spelet bryr sig Ronaldo inte längre om rekordet.

"The Times" -reporter Hirst rapporterade att det nuvarande kravet på att förebygga epidemier i Storbritannien är att isolera sig i fem dagar. Om Ronaldo anländer till Manchester på fredag ​​kommer han inte att kunna komma ut förrän nästa onsdag. Manchester United ansökte ursprungligen om Ronaldo som undantaget 'undantag' ville undvika karantän, Billiga Manchester United fotbollströjor/matchtröja 2020 2021 men avvisades av regeringen, så Cristiano Ronaldo måste genomgå karantänprocessen som vanliga turister som flyger till Storbritannien. Med hänsyn till olika problem lämnade Ronaldo det portugisiska landslaget tidigt för att fullt ut kunna garantera den första showen efter Manchester Uniteds återkomst mot Newcastle den 11 september.