Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Har inte förnyat sig med Tottenham

Conte avslöjade att han inte hade förnyat sitt kontrakt med Tottenham, men uttryckte sitt hopp att träna laget i många år. Kontraktet mellan Conte och Tottenham gick ut i juni nästa år, Billiga Fotbollströjor och de två parterna har inte förnyat sina kontrakt. Det finns redan många rykten om att han lämnar laget. Conte sa att alla vet att hans kontrakt löper ut i juni, och innan detta måste teamet göra den bästa utvärderingen. Ur sitt perspektiv är det viktigaste att han är värd det föregående nya kontraktet, och han måste känna detta.

Conte tränade aldrig i mer än tre säsonger i ett lag, men han uttryckte sitt hopp om att stanna i Tottenham i många år Billiga Tottenham Hotspurs fotbollströjor. "Min dröm är att stanna här i många år och försöka skapa några viktiga saker. Det är mycket viktigt att skapa en relation med spelare, klubbar och miljön runt dig."