Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Klopp ger strålande svar på Liverpool kritiker

Liverpools öde är inte längre i sina egna händer efter att en ojämn rubbning i söndags Merseyside-derbyet gjorde det möjligt för Manchester City att återta toppläcka i Premier League med en en-poängs fördel. Det har lett till mycket kritik mot Reds. Billiga fotbollströjor till försäljning online shop.

Trots kritik över sin brist på kreativitet, fortsätter sakerna i andra änden av planen med fem efterföljande rena lakan i alla tävlingar och en Premier League-bästa 17 avslutningar den här säsongen med bara 15 mål inskränkt i 29 matcher. Du kan också köpa Liverpool tröja 2018/19 för att visa ditt stöd.

Klopp har ifrågasatt de som föreslår att Liverpool förlorar sin nerv och förklarar att tro på stabilitet kommer att vara nyckeln under deras inlösen av titeln. Han sa: "Vi är svåra att slå, vilket är mycket viktigt i fotboll. Och vi skapade fortfarande i svåra spel, vilket är mycket viktigt i fotboll. Säsongen är inte över och vi kommer inte ge upp."