Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Manchester City planerar att expandera Etihad Stadium till 63.000 platser

Manchester City har hållit samtal med supportrar över att öka kapaciteten i deras Etihad Stadium till 63.000. billiga fotbollströjor till salu online butik.

Den brittiska tidningen säger att Premier League-klubben träffades med fans för att diskutera att 55 000-sätesplatsen North Stand infördes i en tvåstegsutveckling, vilket slutligen tillförde ytterligare 8 000 platser till arenan. Du kan också köpa Manchester City tröja 2018/19 med eget namn i vår butik.

Manchester City är enligt uppgift angeläget om att påbörja byggarbetet i två år nästa sommar med målet att få den utökade standen klar i tid för 2021/22-säsongen. Manchester City tröja barn med hög kvalitet!

Klubben har engagerat sig i dialog med fans i ett försök att förstå vilka funktioner de skulle vilja inkorporera i expansionen, samtidigt som de har för avsikt att se till att de nya platserna kommer att prissättas till rimliga priser.

Manchester City Fotbollströjor Barn 2018-19 Hemma Matchtröja