Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Manchester United Red Star: Ronaldo är världens bästa

Manchester Uniteds portugisiska stjärna Bruno Fernandez sa att Ronaldo är den bästa spelaren i världen i hans sinne. "Som portugisare, varje gång någon säger ditt namn med Ronaldo, kommer du att vara tacksam," sa Fernandes till "Football Tribe", "Du kan gilla Messi mer än Ronaldo, Billiga Fotbollströjor eller så kan du gilla Belido Jag har aldrig sett någon annan. Jag har aldrig sett Bailey spela, så jag kan inte säga att han är den bästa i världen. För mig är Cristiano det bästa jag någonsin har sett. "

"Messi och Cristiano är de bästa, du kan gilla det ena eller det andra, du kan inte säga att de inte är de bästa i världen." "Italienarna kanske föredrar Pirlo, engelska kanske föredrar Beckham Mamma, Billiga Manchester United fotbollströjor du har ditt val, men dessa två personers (C Romessis) bidrag till fotboll är extraordinärt. Cristiano är portugisisk som jag, och jag måste njuta av hans närvaro, det verkar för mig att han det är det bästa."