Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Manchester United har kontakt med topptränare

Det har varit många rykten om att Manchester United har bytt tränare den senaste tiden, med nyheter om att Manchester United har slutfört Ten Hag som huvudtränare för nästa säsong. Manchester Uniteds tillfälliga tränare Rangnick vägrade att avslöja lagets framtida tränarlista när han pratade om de relevanta ryktena, men sa att tränarna Manchester United hade kontaktat var alla topptränare i dagens fotboll. Billiga Fotbollströjor På fredagens presskonferens fick Rangnick frågan om lagets rykten om tränarvalet, han sa: "Jag vill inte prata om några frågor om den nya tränaren, men jag vet att tränarna som klubben har kontaktat är top-notch. Ten Hag är på listan och det betyder att han också är en topptränare."

På frågan om hans roll i Uniteds val, sa Rangnick helt enkelt att han kände till kortlistan. Sedan pratade han om matchen mot Everton: "Vi hoppas få 3 poäng. Jämfört med taktik kan nyckeln till att förlora vara spelarnas mentalitet." Rangnick avslöjade också att Cristiano Ronaldo, Billiga Manchester United fotbollströjor/matchtröja som var frånvarande i förra omgången, kommer att retur. , men Luke Shaw, Cavani, Varane och McTominay kommer att förbli borta på grund av skada.