Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Manchester United vill inte sälja Ronaldo

Cristiano Ronaldos framtid verkar vara tveksam nyligen, med flera lag som redan är kopplade till portugiserna. Den kände reportern Romano avslöjade dock att Manchester United håller med Ten Hag och hoppas att Ronaldo stannar i laget. Cristiano Ronaldo har varit kopplad till ett antal klubbar nyligen, som Roma, Bayern och Sporting. Billiga Fotbollströjor Nyligen rapporterades det att Mendes förde samtal med den nya Chelsea-ordföranden Burleigh och rekommenderade Cristiano Ronaldo till den sistnämnde.

Portugisen har kontrakt med Manchester United till 2023, men Manchester United kan inte spela i Champions League nästa säsong, vilket kan ha skakat om Ronaldo. Manchester United planerar dock inte att sälja Ronaldo, avslöjade transferexperten Romano att Manchester Uniteds nya tränare ten Hag anser att Ronaldo är en grundläggande del av klubbens nya plan. Manchester United har gjort klart att Ronaldo inte är till salu Billiga Manchester United fotbollströjor. Faktum är att Manchester United för närvarande inte genomför några övergångsförhandlingar om Ronaldo. Uniteds idé är att han ska stanna och vara en nyckelmedlem i klubbens återupplivning.