Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Marcus Rashford på Barcelonas kortlista för att ersätta Luis Suarez

Manchester Uniteds Marcus Rashford är en av fem spelare på FC Barcelonas mest önskade lista när de söker efter en långsiktig ersättning för anfallaren Luis Suarez. Billiga fotbollströjor till salu onlinebutik.

Suarez, som blir 33 år i mars, har själv gett upp spekulationer om ett potentiellt sväng, berättar Bein Sports "Barça letar efter en ung nummer 9 för när jag inte är där". du kan också köpa Manchester United tröja 2019/20 i vår butik.

Rashford rapporteras ha "tungviktiga beundrare" i Barcelonas tekniska team, som tror att han har den teknik som krävs för att spela det nära kombinationsspel som Barcelona använder. ‘Det de gillar mest med Rashford är att han är en spelare som kan vara farlig i hjärtat av attacken i rutan, men också kan gå ut och skapa fara från vingarna tack vare hans förmåga att dribla med teknik och snabbhet.