Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Messi: Efter att ha sagt till sin fru att kontraktet inte kommer att förnyas

I en intervju med media avslöjade Messi reaktionen från honom själv och hans familj efter att ha fått höra av Barcelona att han inte skulle förnya sitt kontrakt. Messi avslöjade: "Min pappa är hemma. Han gick ut för att träffa Laporta på morgonen. När han kom tillbaka berättade han för mig nyheterna och mitt hjärta sjönk." "Då var det min tur att förbereda, Fotbollskläder Barn Berätta för Antonella nyheterna, sedan berätta för barnen. "

"Jag sa till henne, vi grät tillsammans. Vi var väldigt ledsna och funderade sedan på hur vi skulle berätta för barnen på bästa sätt. I december förra året berättade vi att alla kommer att stanna kvar och fortsätta vara där. Vi vet vilken typ av chock Detta kommer att orsaka, särskilt för Thiago. Därefter har barnen kommit. "Angående hans kontakt med Paris avslöjade Messi:" Min pappa och Leonardo för första gången visste Neymar det under utbytet. Vi pratade om det och pratade med Di Maria och Paredes om möjligheten att gå med. Billiga Barcelona fotbollströjor/matchtröja 2020 2021 De öppnade dörren för mig och såg fram emot att jag skulle gå med. Vi pratade steg för steg, se om jag äntligen kan gå med. "