Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Messi lämnar laget

När det gäller Messi tänker folk naturligtvis på Barcelona. När det gäller Barcelona kommer folk också att tänka på Messi. Superstjärnan och Barcelona har aldrig separerats tidigare. Det är synd att det som folk mest vill se äntligen hände. Barcelona meddelade att det inte längre kommer att förnya kontraktet med Messi. Så vart ska Barcelona ta vägen? Faktum är att Barcelonas tidigare starkaste offensiva kombination "MSN" har demonterats långsamt de senaste åren, och Barcelonas ledning har letat efter spelare som kemiskt kan reagera med laget. Men resultaten var inte tillfredsställande. Fotbollskläder Barn Toppstjärnor som Dembele, Coutinho och Griezmann togs alla in till ett högt pris av Barcelona. De tre stjärnorna kostade Barcelona mer än 400 miljoner, men ingen av dem reagerade bra med Barcelona -laget. Människor blev besvikna.

Vissa tror dock att detta är av en annan anledning. De tror att det kan vara Messis superkärnstatus som får andra stjärnor att känna en förlust runt honom, särskilt Coutinho och Griezmann. Billiga Barcelona fotbollströjor/matchtröja 2020 2021 Barcelonas offensiva system har alltid kretsat kring Messi, vilket har fått andra stjärnor att hitta sin plats. Nu när Messi har lämnat laget återstår det att se om de kan återvända till sina toppar i Liverpool och Atletico, som omvärlden sa. NS. Om Dembele kan övervinna fysiska problem och slutligen ge en stabil prestation i Barcelona är också värt att uppmärksamma.