Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Pep Guardiola: Manchester City måste vinna alla matcher för att behålla titeln

Pep Guardiola tror att Manchester City måste vinna sina återstående fem Premier League-spel om de ska behålla titeln nästa månad efter att ha sett sitt lag upprätthålla trycket på Liverpool med en nionde efterföljande seger. Billiga fotbollströjor till försäljning online shop.

Mästarnas återkomst till toppen av bordet förlängdes till bara några timmar på söndagen innan Liverpool återkallade toppmötet med seger mot Chelsea. City hade lättat till sin egen seger på Crystal Palace för att försäkra sig om någon oro som utspelades av ett sällsynt nederlag mot Tottenham i den första delen av Champions League-finalen, med dominerande ställning i södra London hotade endast en kort period i slutet av slutet. Du kan också köpa Manchester City tröja 2018/19 för att visa ditt stöd.

"Vi måste vinna varje spel om vi vill göra back-to-back-titlar, vi vet det och spelarna har visat att de vill göra det. För en månad i Premier League har vi visat att det skulle vara nästan omöjligt ... nej, möjligt men väldigt svårt att vinna titeln om vi tappade poäng. Vi har spelat med otrolig personlighet i alla spel, inklusive Champions League-spelen.