Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Real Madrid är inte längre intresserad av Mbappe

Enligt Spaniens "Marca"-rapport kommer Real Madrid inte att överväga villkoren för Haalands avgång från laget och ryktena om Mbappes avgång på kort sikt. "Marca" sa att Real Madrid har sina egna planer, och nu är de inte intresserade av att värva någon av de två superstjärnorna Fotbollskläder Barn. När det gäller Mbappe, för att inte tala om hans beteende att avvisa Real Madrid två gånger, är även hans enorma lön också ett hinder. Hans årslön i Paris Saint-Germain är så hög som 150 miljoner euro (original "Marca"), vilket inte är överkomligt. För Real Madrid har Mbappe blivit övergiven av toppmästaren efter hans överlägsna beteende i maj.

Mycket har sagts om Mbappe och hans inverkan på omklädningsrummet, och Florentino tycker att Real Madrids omklädningsrum är väldigt hälsosamt. Mbappe kan förstöra det hela, och Lafayette vill inte ta risken. För Haaland är det enda alternativet att vänta till 2024. Nu, förutom att erkänna hans enastående form den här säsongen, Billiga Real Madrid fotbollströjor är det ingen i Real Madrid som tänker på anfallaren. Nu är Real Madrid mer optimistiska inför introduktionen av den brasilianske stjärnan Ndrik.