Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Real Madrid helgliga kan skjutas upp!

Real Madrid-spelare tränade i Valdebebas Sports City för att förbereda sig för bortomatchen mot Osasuna som börjar klockan 21:00 lokal tid på lördag. Zidane ändrade träningstiden och tillät spelarna att träna på eftermiddagen, för den här dagen är Spaniens Three Kings Day (motsvarande barnens dag), och spelarna kan stanna hos barnen ett tag under dagen. Matchtröjor Fotboll Spelarna tränade med och utan bollen, samt sprintövning. Slutligen var det en match inom lag i ett litet fält. Rodrigo och Carvajal gick inte till träningsområdet för att träna utan tränade istället inomhus.

 

Det är värt att nämna att det fortfarande är okänt om detta spel kan fortsätta normalt. Enligt väderprognosen kommer Navarra, Spanien, där Osasuna ligger, att uppleva en kall våg under helgen. Temperaturen är bara tre minusgrader och det kommer att bli kraftig snö. Snötjockleken kan nå 20 cm. Real Madrid har formulerat en mängd olika reseplaner, och överväger också att alternativet i spelet kan skjutas upp till söndag. Det rapporteras att Real Madrid har frågat La Liga om möjligheten att skjuta upp spelet till söndag. Billiga Real Madrid fotbollströjor Om det snöar på fredag ​​eller lördag måste snön rensas och platsen kan vara väldigt dålig, laget kan inte spela ett normalt spel och det kommer att ha en enorm negativ effekt på spelarnas hälsa.