Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Real Madrid vill förnya kontraktet med Venetius den här veckan

Enligt Spaniens "Marca"-rapport har Real Madrid och Vinicius gått in i slutskedet av förhandlingar om kontraktsförnyelse, Real Madrid hoppas kunna slutföra kontraktsförnyelsen med honom denna vecka. Real hoppas att officiellt meddela kontraktsförlängningen i juli, när spelarna kommer tillbaka från semestern, men klubben räknar med att nå en överenskommelse snart. Den enda aspekten att komma överens om är varaktigheten av det nya kontraktet, med det nuvarande kontraktet som löper ut 2024. Real Madrid har föreslagit en förlängning till 2028, men Vinicius vill förnya till 2026 eller 2027 Billiga Fotbollströjor. Real Madrid är villiga att höja sin årslön från nuvarande 3,2 miljoner euro (potentiellt 4 miljoner euro baserat på bonusar) till maximalt 10 miljoner euro, varav en del är flytande betalningar.

Hans kontraktsbrottsklausul kommer också att skjuta i höjden, från 350 miljoner euro till 1 miljard euro. Detta är summan som Real Madrid har satt till sina stora stjärnor i ett försök att hålla oljeklubbar borta från sina bästa spelare. I Venezius fall var det bara symboliskt, eftersom han aldrig lyssnade på erbjudanden från olika friare, även om han har mött kritik tidigare. Det rapporteras att Venezius redan har investerat i en bostad i Madrid, Billiga Real Madrid fotbollströjor och det verkar som att han inte planerar att lämna någon gång snart. Vinicius var Real Madrids tredje flest minuter spelade förra säsongen och var lagets andra ledande målskytt med 22 mål och 20 assist.