Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Till slut var det Manchester United

Enligt den spanska "Daily Sport"-rapporten, trots De Jongs vägran att lämna Barcelona, ​​har Manchester United inte gett upp, och Manchester United överväger möjligheten att hjälpa Barcelona att betala lönerna till De Jong. "Daily Sports Daily" avslöjade att även om De Jong gång på gång vägrade att lämna laget gav Manchester United inte upp. Manchester United har tidigare träffat en överenskommelse med Barcelona om övergången av De Jong, priset är 75 miljoner euro fast plus 10 miljoner euro flytande. Men eftersom Barcelona fortfarande var skyldig De Jong cirka 17 miljoner euro i lön, och Barcelona ville att han skulle ge upp det mesta av pengarna, Billiga Fotbollströjor vägrade De Jong att lämna laget. Manchester United är dock nu redo att höja sitt bud på De Jong, vilket nästan är lika med den lön som Barcelona är skyldig honom under kontraktstiden. Det motsvarar att Manchester United hjälper Barcelona att betala lönerna till De Jong.

"Daily Telegraph" sa också att ett sådant erbjudande från Manchester United borde kunna övertala De Jong att acceptera inbjudan. För Barcelona har gjort klart att även om De Jong stannar måste han acceptera en rejäl lönesänkning. De Jong följer just nu Barcelona till USA, men Barcelona hoppas att övergången kan genomföras så snart som möjligt,Billiga Manchester United fotbollströjor för först när De Jong lämnar kommer Barcelona att registrera nytt bistånd. Nästa vecka kommer att bli mycket kritisk. Manchester United har beslutat att om De Jong inte kan slutföras under den kommande veckan kommer de att aktivera andra alternativ. Anledningen till att Manchester United inte har gett upp De Jong är för att tränaren Ten Hag alltid har sett honom som förstahandsvalet, men Manchester United kan inte vänta för evigt.