Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Vem är den nya ledaren för Tottenham?

Det är en stor förändring i Tottenhams nya säsongsuppställning, det vill säga Hoibel har blivit huvudjärn. Med sin enastående defensiva förmåga blir han centrum för mittfältet för Tottenham. Mourinho är också full av beröm för sin kärlek. I matchen mot Linz började Hoibel spelet. I spelet gjorde han enastående drag av Marseille-manövrar i följd, Matchtröjor Fotboll Mourinho förlöjligade honom efter matchen.

Efter matchen frågade reportern Mourinho: "Vad tycker du om Hoibel? Blir han den typ av ledare som tjänar dig på fältet?" Mourinho svarade: "Ja (skrattar), Vi skrattade alla åt honom under pausen, för vi kallade honom 'Zinedine', och sedan sa vi alla: 'Tja, Hoibel, slappna av, du fortsätter inte att göra Marseille-manövrer, försök inte igen, Det är inte du.'"

"Men han är en bra spelare och en spelare som vårt lag behöver. Det är därför vi låter honom börja. För att vara ärlig beror det också på att vi respekterar Linz. Vi såg dem förstöra portugisiska sporter i det spelet. Du kanske tror att de inte är så starka den här gången, men det är bara anledningen till att vi tar det på allvar. "" Pierre är en spelare och ledare som spelar, han är den typ av kapten som inte bär armband. Han behöver inte kaptenens armband. Billiga Tottenham Hotspurs fotbollströjor För att visa sig själv är han modig och jag är väldigt glad för honom. "