Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Ångrar inte att du lät Ronaldo vara ersättare

I kvartsfinalen i VM slogs Portugal ut av Marocko med 0-1. Ronaldo startade inte i denna match Georgina, Fotbollskläder Barn Ronaldos flickvän, kritiserade huvudtränaren Santos för detta. Vissa fans tror också att Ronaldo inte startade p.g.a. Portugal slogs ut, en av anledningarna. Santos sa dock efter matchen att han inte ångrade att han lät Ronaldo fungera som avbytare.

Santos sa att Ronaldos spel inte kommer att förändra någonting, men kan göra att han inte kan tänka på situationen för hela laget. Den nuvarande konfigurationen av laget är mycket bra, Billiga Portugal VM tröja 2022 och han har ingen anledning att ändra den. Santos erkände att att låta Ronaldo sitta på bänken var ett av de svåraste besluten han någonsin tagit. Det är inte så att Ronaldo inte längre är bra, hans beslut har ingenting med det att göra.