Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Liverpool försvarar hemmaplan

Klockan 1:30 på morgonen den 24 december kommer den 18:e omgången av Premier League att arrangera en stark dialog.Liverpool möter Arsenal på hemmaplan. Julkriget är på väg att börja. Arsenal, Liverpool och Villa tävlar om julmästerskapet. Den direkta dialogen mellan Röda armén och Gunners är en duell värd 6 poäng, Fotbollskläder Barn och kan till och med påverka mästerskapsmönstret den här säsongen! Det officiella oddset för sportspel är 2.10 (Liverpool) 3.30 (oavgjort) 2.78 (Arsenal) Röda armén som spelar hemma har fördelen.

Liverpool har ett bra momentum den här säsongen, kvalificerade sig först i Europas gruppspel, och har inte förlorat i ligan sedan förlusten mot Tottenham i den sjunde omgången.Det är många oavgjorda och vinster, vilket visar lagets motståndskraft. Innan Röda armén gjorde oavgjort mot Manchester United i förra omgången rankades Röda armén en gång på första plats i ligan; Billiga Liverpool fotbollströjor de slog West Ham United med 5-1 i EFL-cupen i mitten av veckan och moralen i laget har förbättrats. Dessutom har Liverpool 12 vinster och 1 oavgjort på 13 hemmamatcher den här säsongen, och 18 segrar och 3 oavgjorda på 21 matcher under hela säsongen. Deras hemmastyrka är så skrämmande!