Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Manchester Citys FA-cuptitelförsvar lider under förlust i Tottenham Hotspur

Klockan 4 på morgonen den 27 januari kommer den fjärde omgången av den engelska FA-cupen att arrangera en höjdpunkt, där titelförsvararen Manchester City står inför Tottenhams utmaning på bortaplan. Manchester City fullbordade Triple Crown förra säsongen och har sedan dess vunnit UEFA Super Cup och Club World Cup Billiga Fotbollströjor. Nu försvarar de sin FA-cuptitel mot Tottenham Hotspur i en bortamatch. Manchester City söker ett genombrott. Sedan säsongen 2014-15 , de har aldrig vunnit FA-cupen. Förbannelsen av att framgångsrikt försvara titeln och hur man bryter den psykologiska nackdelen med att förlora alla de senaste fem bortamatcherna mot Tottenham har blivit det största problemet för Guardiola i det här spelet.

Sportspelstjänstemannen har öppnat en oddskombination på 4.35 (Tottenham-vinst), 4.20 (oavgjort) och 1.49 (Manchester City-vinst) för denna match. En bortaseger på 1.49 är en relativt farlig signal för Manchester City. Trots allt, de har spelat bortamatcher de senaste tre gångerna. Tottenham förutspådde en gång en 1.47 borteseger för Manchester City men led ett nederlag. Nu är värdet runt 1.49. Manchester City kan inte lita på i den här matchen Billiga Manchester City fotbollströjor. Sett till antalet gjorda mål är oddsen på 3 mål lägst med 3,8 till 1. Det är värt att nämna att oddsen på 4 mål bara är 4,40 mot 1, medan oddsen på 5 mål är 6,5 mot 1. Detta visar också att oddsen för detta spel. De två sidorna av spelet kommer sannolikt att ägna en rejäl kamp till publiken.