Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Tottenhams domare når full svårighetsgrad

Den 34:e omgången av Premier League inledde en sminkmatch, med Tottenham mot Manchester City på hemmaplan. Den här matchen är full av höjdpunkter Manchester City siktar på att försvara Premier League-titeln, medan Tottenham kämpar för att kvalificera sig till Champions League nästa säsong. Den officiella vinst-, Billiga Fotbollströjor oavgjort- och förluststatistiken för denna match är 5,05 (vinst), 5,15 (oavgjort), 1,34 (förlust) Manchester City, som spelar på bortaplan, är mycket favoriserade och förväntas besegra Tottenham för att ta initiativet. i mästerskapet!

Tottenham besegrade Burnley spännande med 2-1 i den senaste omgången och är för närvarande rankade 5:a Med 2 omgångar kvar är de 5 poäng från Champions League. Tottenham har släppt in i snitt 2 mål per match under de senaste 10 matcherna, Billiga Tottenham Hotspurs fotbollströjor och deras försvar är fullt av kryphål, som just har vänt och kämpat för att stoppa en förlustserie på fyra matcher, kommer återigen att spela rollen som domare i. mästerskapet, och man kan säga att det är väldigt svårt att tävla om europeiska kvalifikationer. Data visar att Tottenham har släppt in det första målet på 12 av de senaste 15 ligamatcherna och har varit långsamma med att komma in i staten. Den enda fördelen är att de har vunnit alla de senaste 4 hemmamatcherna mot Manchester City och hållit nollan mot sina motståndare . Värt att notera är att man i januari i år förlorade med 0-1 hemma mot Manchester City och slogs ut ur FA-cupen. Sedan Harry Kane slutade har det saknats stabila anfallspoäng, och många matcher har dominerats utan att göra mål.