Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Messi deltar i 27 mål i de fem bästa ligorna

I La Liga-matchen på torsdag förlorade Barcelona 1-2 hemma mot Granada och missade chansen att nå toppen av tabellen. Messi var den första som gjorde mål i denna kampanj. I den 23: e minuten av spelet, Billiga Fotbollströjor efter att ha fått en passning från Griezmann, sköt Messi in i det bortre hörnet från det övre vänstra hörnet av det lilla straffområdet. Detta är hans 26: e mål i La Liga den här säsongen. 2021 gjorde han 19 mål, hjälpte 8 gånger och deltog i 27 mål som rankades först i de fem stora ligorna.

I den 35: e minuten missade Messi en möjlighet med en hand, då skickade Busquets en lång passning och Messi satte snabbt in den för att bilda ett skott med en hand. Tyvärr, efter att ha mött målvakten, Billiga Barcelona fotbollströjor/matchtröja 2020 2021 missade bollen målet. I SofaScore's betyg efter matchen fick Messi 7,6 poäng, det bästa i spelet som Busquets.