Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Messi har en större roll förutom att göra mål

I mittveckan i La Liga sminkmatch, trots att Barcelona slog Elche 3-0, presterade laget inte bra, särskilt under första halvlek. Bristen på styrka och rytm i laget är mycket allvarlig. Under pausen kritiserade Barcelonaveteranen Suarez våldsamt Barcelonas uppträdande i Serre-radioprogrammet: "Barças lagkamrater gör Messi uttråkad. Om jag är Messi, säger jag att jag är skadad. Billiga Fotbollströjor Av planen. De är inte gå och spela, men bara gå och inte spela. Ingen aggressivitet, ingen rytm, inga egenskaper, ingen protest. De 100 saker som ska göras i en fotbollsmatch, Barcelona gör allt jag inte gjorde det. Jag har aldrig sett en spel som Barcelona i mitt liv. "

Före matchen uppmanade Koeman Barcelonas gamla spelare att stå upp, och på grund av lagets dåliga prestation stod Messi upp och ropade till sina lagkamrater för att påminna dem om att visa lite slagsmål. I den sista omgången av La Liga utjämnades Barcelona av sina motståndare i sista minuten, vilket gjorde det svårt för Messi att acceptera det. Billiga Barcelona fotbollströjor Koman sa också efter matchen att Barcelona verkligen saknade intensitet och rytm på banan. Messi, som kapten, bad alla att muntra upp. Detta är normalt. "Messi visade återigen sin betydelse för Barcelona idag."