Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.
AC Milan AC Milan West Ham United Arsenal Aston Villa Juventus Crystal Palace Everton Newcastle United Stoke City Tottenham Hotspurs Athletic Bilbao Bayer Leverkusen FC Schalke 04 AC Milan

Real Madrid -tjänsteman meddelar förlängning av kontrakt med Carvajal

På eftermiddagen den 29 juli, lokal tid, meddelade Real Madrid att man förnyat sitt kontrakt med lagförsvararen Carvajal fram till 2025. Real Madrid -klubben skrev i ett officiellt tillkännagivande: "Real Madrid och Carvajal har nått ett avtal om förlängning av kontrakt. Billiga Fotbollströjor Han kommer att spela för Real Madrid i ytterligare fyra säsonger. Kontraktstiden är fram till den 30 juni 2025."

Det rapporteras att de två sidorna har nått en överenskommelse i sista etappen av förra säsongen, men det har inte formellt undertecknats förrän nu. Carvajal är 29 år i år och gick in i Real Madrids ungdomsakademi vid 10 års ålder. Han spelade för Real Madrid förutom att vara utlånad till Leverkusen under en säsong. Hittills har han spelat 398 matcher för Real Madrid,Billiga Real Madrid fotbollströjor/matchtröja 2020 2021 gjort 6 mål och assisterat 47 gånger. Han har blivit en av symbolerna för Real Madrid.